LaatuLaatujärjestelmämme on EN ISO 9001:2015 sertifioitu, ja se kattaa toimintaprosessit myynnistä huoltoon. Parannamme toimintaprosessejamme ja laatujärjestelmäämme jatkuvasti kehittääksemme työmenetelmiämme sekä lopputuotteidemme laatua.

KPA Uniconilla on erityinen laadunvarmistusohjelma, johon on otettu mallia high tech  toimialoilta. Päätöksemme panostaa laadukkaaseen toimintaan takaa lopputuotteidemme huippulaadun.

Luotettava alihankintaverkosto on tärkeä osa KPA Uniconin toimintaa. Varmistaaksemme lopputuotteidemme laadun ja toimivuuden teemme tiivistä yhteistyötä avaintoimittajiemme kanssa. KPA Uniconin sertifioitujen alihankkijoiden on noudatettava toiminnassaan tiettyjä laatustandardeja.

KPA Unicon noudattaa yhdenmukaistettujen SFS EN  standardien mukaisia painelaitedirektiivejä ja muita toiminnan edellyttämiä standardeja, joita ovat esimerkiksi:

 »    EN 12952 Vesiputkikattilat
 »    EN 12953 Tulitorvi-tuliputkikattilat
 »    Painelaitedirektiivi 2014/68/EC

Toimimme globaaleilla markkinoilla, ja siksi meillä on käytössä myös useita kansainvälisiä ja kansallisia sertifiointeja ja standardeja, kuten esimerkiksi:

»     ASME (American Society of Mechanical Engineers)
»   
SNiP
»   GOST
»   Rostehnadzor luvat
» 
  VF Gosstandartin sertifikaatti

Noudatamme myös kaikkia paikallisia määräyksiä ja rajoituksia.

Suhtaudumme työntekijöidemme turvallisuuteen vakavasti ja olemme ottaneet työterveys-, työturvallisuus- ja ympäristöasiat osaksi laatujärjestelmäämme. Uskomme vahvasti, että työntekijöiden turvallisuus ja tehokas työympäristö parantavat toimintamme kokonaislaatua ja lisäävät työssä viihtymistä. KPA Unicon on asettanut tavoitteekseen tapaturmattoman työympäristön organisaation kaikilla tasoilla toimistoista asennustyömaihin.

› Sertifikaatit

Seuraa meitä:
© KPA Unicon 2018