Työpaikat


8.11.2017
Haemme PROJECT MANAGERIA

Haemme kokenutta projektipäällikköä kansainvälisten lämpö- ja voimalaitoshankkeiden toteuttajaksi.

Toimipaikkasi voi olla Pieksämäellä, Kuopiossa tai Helsingissä. Tehtäväkenttään kuuluu ensisijaisesti
• Toimitusprojektien johtaminen
• Projektitalouden hallinta, seuranta ja raportointi sekä projektiaikataulun hallinta
• Osallistuminen projektin hankintoihin
• Asiakkuuden hoito ja myynnin tukeminen osana muuta tiimiä

Odotamme sinulta:

Soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta laitostoimitusten vetämisestä, arvostamme erityisesti kansainvälistä projektinjohtokokemusta ja voimalaitososaamista, johtamis- ja organisointikykyä sekä kykyä toimia kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Tämä edellyttää luonnollisesti sujuvaa kommunikointia englannin kielellä (muu kielitaito, erityisesti ranska, espanja tai venäjä, on eduksi).
 
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työkentän kansainvälisessä ja energisessä tiimissä sekä itsenäisen roolin vastuullisessa avaintehtävässä, jossa työn tulokset ovat selkeästi nähtävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juha Sormunen puh. 040 739 2555 (juha.sormunen@kpaunicon.com)
Teemu Koskela puh. 050 400 8721 (teemu.koskela@kpaunicon.com)
Kari Liukko puh. 040 842 9496 (kari.liukko@kpaunicon.com)

Tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi täällä, viimeistään 24.11.2017


8.11.2017
Haemme KEY ACCOUNT MANAGERIA

Haemme Sinua

KEY ACCOUNT MANAGER

kansainväliseen myyntityöhön yhtiömme prosessiteollisuuden asiakkuuksille. Toimipaikkasi voi olla Pieksämäellä, Kuopiossa tai Helsingissä, tai maayhtiöissämme Ranskassa, Venäjällä, Kroatiassa, Chilessä tai Etelä-Afrikassa.

Vastaat Unicon-kattilalaitosten ja palveluratkaisuiden myyntityöstä prosessiteollisuuden (mekaaninen ja kemiallinen puunjalostus, elintarviketeollisuus, öljy-, kaasu- sekä terästeollisuus) yrityksille eri puolilla maailmaa, sekä nimettyjen asiakkuuksien hoidosta osana noin 20 hengen asiakkuustiimiä. Tehtävässä korostuu uusien potentiaalisten asiakkaiden / projektien löytäminen valitussa asiakassegmentissä.

Sinulla on kokemusta vaativasta b-to-b -myyntityöstä ja ymmärrystä energiateknologiasta. Arvostamme näyttöjä myyntityössä onnistumisesta sekä kokemusta kansainvälisessä työympäristössä toimimisesta.

Työssä tarvitset sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi, varsinkin espanjan ja/tai ranskan osaaminen. Suuri osa työskentelystä on matkatyötä, lähinnä asiakastapaamisia ulkomailla.

Olet myynti- ja palveluhenkinen, oma-aloitteinen ja tavoitteellinen. Sinulla on laaja-alainen liiketoiminnallinen näkemys ja kyky hakea asiakkaiden tarpeisiin soveltuvia ratkaisumalleja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työkentän kansainvälisessä ja energisessä tiimissä sekä itsenäisen roolin vastuullisessa avaintehtävässä, jossa työn tulokset ovat selkeästi nähtävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:


Jukka Pennanen, puh. 044 200 8588 (jukka.pennanen@kpaunicon.com)
Teemu Koskela, puh. 050 400 8721 (teemu.koskela@kpaunicon.com)
Kari Liukko, puh. 040 842 9496 (kari.liukko@kpaunicon.com)

Tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi täällä, viimeistään 24.11.2017


10.7.2017
Avoin hakemus
Etsimme aina uusia kykyjä joukkoomme. Jos olet kiinnostunut työskentelemään yrityksessämme, älä epäröi ottaa yhteyttä tai lähetä meille avoin hakemus.

Avoin hakemus


 

Asiaan liittyviä linkkejä:

› Yhtiö
› Organisaatio
› Laatu
Share
Seuraa meitä:
© KPA Unicon 2017