Yhtiö

About us

KPA Unicon tarjoaa asiakkailleen vastuullisia energiaratkaisuja


Yritys on erikoistunut räätälöityjen ja moduulirakenteisten kattilalaitosprojektien toimittamiseen. KPA Uniconin ratkaisut hyödyntävät niin biopolttoaineita kuin fossiilisiakin polttoaineita tehokkaalla tavalla. Toimitamme laitoksia avaimet käteen periaatteella tai prosessilaitetoimituksena asiakkaan tarpeen mukaan.

KPA Unicon arvot:

»
Asiakaslähtöisyys
»
Luotettavuus
»
Vastuullisuus
»
Kunnioitus
»
Intohimo


KPA Unicon voi ottaa vastuulleen laitoksen käytön ja kunnossapidon. KPA Unicon Service tiimi tarjoaa erilaisia kunnossapito- ja huoltotöitä laitoksen koko elinkaaren ajan alkaen varaosatoimituksista. Asiantuntijamme Suomessa, Venäjällä ja Ukrainassa tekevät projektien esiselvitystyötä ja kannattavuuslaskentaa, jotta saamme optimoitua parhaan mahdollisen teknisen ratkaisun asiakkaillemme.

Yritys koostuu emoyhtiö KPA Unicon Group Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä: KPA Unicon Oy:stä, KPA Unicon Service Oy:stä ja KPA Unicon Works Oy:stä Suomessa, OOO KPA Unicon Pietarissa, Venäjällä, TOV KPA Unicon Lvivissä Ukrainassa, KPA Unicon Chilestä Chilessä ja Renewa SAS:sta Ranskassa. Päätoimipaikkamme on Pieksämäellä.


Missio
Tuotamme vastuullisia energiaratkaisuja edistäen asiakkaidemme menestystä ja työntekijöidemme hyvinvointia.

   

Visio
Olemme alan suunnannäyttäjä ja toimimme entistä vahvemmin osana asiakkaan energiatuotantoa.


Seuraa meitä:
© KPA Unicon 2018